Bygg Anbud.no gjør større anbud tilgjengelig for mindre bedrifter

Bilde av Einar som smiler

Idéen er enkel. Hovedentreprenører, arkitekter, og utviklere legger ut prosjekter på plattformen og får svar fra egnede entreprenører. Entreprenørene slipper å bruke tid på småjobbene fra privatmarkedet og får tilgang til store prosjekter.

Det finnes flere anbudstjenester på nett, men disse fokuserer på mindre privatprosjekter eller enorme innkjøp i enten offentlig eller privat sektor. På anbudstjenestene rettet mot privatmarkedet er prosjektene små og konkurransen hard. På anbudstjenestene som fokuserer på enorme anskaffelser er det vanskelig for de mindre å være med, fordi bare det å skrive et tilbud krever mye ressurser. Prosjektene hos oss er i en størrelsesorden hvor prosjektene er attraktive samtidig som terskelen ikke er for høy for de små og mellomstore bedrifter.

Møteplass for seriøse aktører
Vi legger opp til at folk skal kunne møte hverandre og danne varige relasjoner. For utbyggere er det viktig å få synliggjort prosjektene for flest mulig seriøse entreprenører. Samtidig som man ønsker tilbud fra flere aktører på hvert prosjekt, er det også mange som ønsker faste samarbeid. Dette handler ikke bare om pris, men kvalitet og ikke minst tillit. Å gå inn i et stort prosjekt innebærer enn viss risiko, og det er nok av historier hvor en av partene går konkurs underveis og drar med seg den andre i dragsuget. Konseptet vårt går ikke ut på at hundrevis av selskaper skal gi svar på hvert anbud og presse prisene til beinet. Da får du fort usunne kostnadsstrukturer som fremmer sosial dumping og tvilsom kvalitet.

 

Hvis du ønsker å se bygg-anbud.no sine anbud, kan du registere deg gratis her

 

 

Share