Bygge bolig

Bygge bolig – Gratis anbudstjeneste

Skal du bygge bolig? Legg ut anbudet gratis på bygg-anbud.no og få pristilbud fra flere leverandører i ditt område. Vi gjør alt for at du skal finne riktige samarbeidspartnere til å bygge din drømme bolig.

Når du skal bygge bolig alene eller sammen med andre, er det mye å vurdere. For noen av våre brukere er tomten og type bolig allerede bestemt, og i andre tilfeller så trenger de hjelp til både å finne riktig tomt og bolig. Om det skal bygges råbygg, villa, enebolig, tomannsbolig, eller større boligprosjekter, om du er entreprenør eller privatperson, så kreves det mye både tid, penger og arbeid fra myndighetene og til utførende.

Registrer anbudet ditt gratis her, og vi vil finne de riktige kontaktene for ditt prosjekt. Har du tegninger eller andre vedlegg så send det merket ditt navn til post@bygg-anbud.no

Dette være seg en hovedentreprenør som utfører hele prosjektet eller underentreprenører som utfører spesifikke oppgaver. Bygg-anbud.no har tilgang på de samarbeidspartnere ditt prosjekt har behov for.

Share